• INTERNET WORKS
  • FILMS / TV / MEDIA
  • PONENCIAS / TALLERES
  • ENTREVISTAS
04 - 12 - 2005

Un blog és com un diari on hi escrius les idees, reflexions… en general els pensaments que igual que les vivències son infinits i per aquest motiu ens costa treure’n profit, però son fonamentals per aprendre sobre un mateix, per això decideix-ho escriure’ls, per tenir-ne una visió general on puc ordenar, revisar i modificar les meves entranyes personals.

El blog és el meu laboratori personal sotmés a la ment dels meus semblants.

- 4 comentarios

4 pensamientos en “PER QUÈ UN BLOG?

  1. siqopata

    ei noi! es una mica tard pero anim amb el blog l’he estat mirant i vec que tens una manera de pensar molt interesan xD yo de vegades tambe hi pensa en aixo pero mai m’he fikat a escriure-ho pero grasies a gent com tu amb aquests blogs epr pensar igual manimo el que pasa es que no dono suficient per emplenar un blog xD molta sort en el projecte!!

    Responder

comenta ;)


Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'db34482_planas'@'64.13.192.21' (using password: YES) in /nfs/c01/h08/mnt/34482/domains/joanplanas.com/html/wp-content/themes/joanplanas 2011/conexion.php on line 4
message